Lajme

Nis numërimi i 510 votave të mbetura për garën në Istog

12/18/2017 15:09
nga:anonymous1000144531

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur numërimi i votave me kusht dhe votave përmes postës në komunën e Istogut.

Pas numërimit të 510 votave me kusht dhe votave përmes postës, do të dihet fituesi në komunën e Istogut. Numërimi i këtyre votave ka filluar në orën 15:00.

Numërimi i votave me kusht dhe me postë për Istogun (Drejtpërdrejt)

Publié par GazetaBlic sur lundi 18 décembre 2017

11/17/2019 19:43

Askush s’ka përgjigje si dhe pse ndodhi reaksioni alergjik me votat nga Serbia