Cult

Nis në Rahovec Festivali Ndërkombëtar i Poezisë

09/04/2017 07:07
nga:Gazeta Blic

Në Rahovec sot nis “Festivali Ndërkombëtar i Poezisë”.

Pjesëmarrës në këtë festival janë poetë të shquar ndërkombëtarisht dhe vijnë për herë të parë në Kosovë nga shtetet si Cuba, Filipine, SHBA, Greqia, Turqia, Tunisia, Italia, Bulgaria, Gjermania, Maqedonia, Mali i Zi, Britania e madhe, Jordania, Shqipëria etj.

Do të promovohet edhe libri i poetit amerikan William S. Peters, “Kosovë e dashur…ëndrrat e Rahovecit”.

Festivali zgjat tre ditë më 4, 5 dhe 6 shtator 2017.

07/18/2018 07:35

Sot nis ‘Epopeja e korrikut 1998’ në Rahovec