Cult

Nga lufta e Kosovës, drejt jetës së re në Finlandë

02/18/2020 16:15
nga:Gazeta Blic

Egezona Kllokoqi Bublaku gjeti strehim në këtê shtet, pasi në vitet e 90 familja e saj ishte e përndjekur politikisht!

Ishte vetëm 7 vjecare kur ëndrrat e saj morën kahje tjetër. Një vend i largët , i pa njohur, Finlanda.

Egzona aty vazhdoj rrjedhat e jetës së saj, ku sot është në përfundim të doktoratures dhe gjithmonëkrah i fortë i femrave shqiptare,me punë dhe aktivitete të shumta!

Në linkun më poshtë e gjeni storien për Egezona Kllokoqi Bublaku, përgatitur nga gazetarja Bahrie Salihu.