Lajme

Nesër nis mësimi online nga ora 11:45

03/22/2020 07:03
nga:E Sh

Mësimdhënësit e Republikës së Kosovës janë duke punuar intensivisht në realizimin e mësimit online.

Emisionet e realizuara do të transmetohen nga ora 11:15 në RTK1 dhe RTK4.

Theksojmë se si për nxënësit, ashtu edhe për mësimdhënësit e Republikës së Kosovës është e domosdoshme ndjekja e këtyre emisioneve, ka njoftuar ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami.

Të gjitha materialet do të paraqiten edhe në faqen emesimi.rks-gov.net.

Falënderoj të gjithë ata që po ndihmojnë në mënyrë VULLNETARE që mësimi online të nisë dhe të ketë sukses. Bashkë do ta kalojmë secilën sfidë e edhe COVID-19. VAZHDONI TË KENI KUJDES PËR SHËNDETIN DHE RRINI E MËSONI NË SHTËPI.

Publiée par Hykmete N. Bajrami sur Jeudi 19 mars 2020

07/06/2020 22:17

Shoferët në Zvicër nuk mbajnë maskë, pas kësaj qëndron një arsye madhore