Cult

Nesër, Ismail Kadaresë i jepet çmimi “Letërsia Shqipe”

04/05/2017 15:44
nga:Gazeta Blic

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ka njoftuar se nesër në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, do të mbahet mbahet ceremonia e dhënies së Çmimit Ndërkombëtar “Letërsia Shqipe”, i cili i jepet shkrimtarit të madh Ismail Kadare.

Ceremenoia do të mbahet nesër (06.04.2017), në ora 11:00, në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”- Prishtinë.

Kadare është nominuar disa herë për çmimin “Nobel” në letërsi.

12/15/2018 21:27

“Ikanakët janë shitur aq shumë dhe aq keq!”