Cool

Nëse nuk silleni mirë, gratë do t’ju tradhtojnë në këtë moshë

12/06/2017 08:25
nga:M H

“Burrat nuk i japin vëmendjen dhe respektin që meritojnë.
Mbase vazhdojnë ta duan partnerin, por shkëndija është zhdukur nga martesa e tyre,” theksohet në studim. Cilado qoftë arsyeja, të paturit një lidhje jashtëmartesore mund të ndihmojë gratë e martuara të rizbulojnë gjallërinë për jetën, sensualitetin dhe pasionin fizik që mund t’u mungojë.

Nevoja për kënaqësi seksuale është një karakteristikë që miliarda njerëz e kanë të përbashkët, pavarësisht gjithë diferencave që mund të kenë.

 

 

07/24/2018 18:22

A i frikësohet Haradinaj ‘tradhtisë’ së Thaçit në dialog?