Cool

Nëse nuk besoni në mrekulli, shikojeni këtë…! (Video)

09/14/2017 07:47
nga:N S

Djali dy vjeçar u rrëmbye në ujë.

Pa pasur frikë nga rryma e ujit, djali qëndronte në mënyrë të sigurtë mes rrjedhjes së fortë të ujit.

Incidenti ka të bëjë me një djalosh i cili u bllokua në ujë duke luajtur në bregun e lumit. Duke parë guximin e djalit fshatarët, rifituan shpresën për ta shpëtuar atë.

Ata filluan punën e shpëtimit dhe pas vështirësive të mëdha, ata suksesshëm shpëtuan fëmijën.

Për më shumë detaje shikoni videon e mëposhtme:

 

07/19/2018 07:09

Ai e shëroi diabetin pa asnjë ilaç, duke përdorur këtë pije!