Nënshkruhet marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për autostradën dhe hekurudhat

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshjen për hapjen e linjës hekurudhore. Pak para se të nis Konferenca e Sigurisë në Munih, presidentët e të dyja vendeve – Hashim Thaçi dhe Aleksandar Vuçiq – kanë firmosur letrën e shprehjes së interesit për autostrada dhe letrën e shprehjes së interesit për hekurudha. Përmes këtyre letrave, Kosova dhe … Continue reading Nënshkruhet marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për autostradën dhe hekurudhat