Nënkryetari i Malishevës: Rastet me Koronavirus në këtë komunë fillojnë që nga mosha 4 vjeç!

Dokumentari Expose Prodhim i “Gazeta Blic” këtë javë ka trajtuar çështjen e Pandemisë dhe përballinmin e saj nga qytetarët e Kosovës. Me 13 Mars në vendin tonë u konfirmuan dy rastet e para me Koronavirus në Kosovë. Ekipi i Expose ka qëndruar në zonën më të prekur me Koronavirus, Malishevë ku qetësia ka pllakosur qytetin … Continue reading Nënkryetari i Malishevës: Rastet me Koronavirus në këtë komunë fillojnë që nga mosha 4 vjeç!