Showtime

Në pikë të natës dalin në rrugë këto femra, ja çka bëjnë (Foto+16)

12/10/2016 15:49
nga:A. R.

Për pak ditë bota feston Krishtlindjen.

Por, të rinjtë tashmë kanë nisur nga harbimi me rastin e kësaj feste. Edhe pse një festë e krishterë, që nuk ka lidhje me harbimin, të rinjtë nuk duan t’ia dinë. Për ta rëndësi ka që kalendari shënon një festë dhe ata mund të tërbohen.
Fotot e mëposhtme vijnë nga rrugët e Britanisë.

2_1481379203-7389156 3_1481379195-3357572 4_1481379186-1729597 5_1481379167-176548 6_1481379153-4084751

10_1481379088-7712573

12/31/2017 14:55

Vesa Luma në Zelandë të Re, feston e para Vitin e Ri