Geek

Në një video tregohet se si të “hakosh” ATM-të e bankës

08/20/2020 14:48
nga:N S

Në videon, të marrë nga New York Post, njeriu i paidentifikuar tregon se si të tërhiqnin më shumë para sesa ishte në dispozicion në kartat e debitit të parapaguar.

Ndërsa videoja nuk tregon sasinë e saktë që njeriu ishte në gjendje të tërhiqte nga llogaria, ajo tregon makinën që përgatitet të lëshojë para, transmeton lajmi.net.

Të martën, një zëdhënës për bankën tha për NJ.com se ishte në dijeni të “veprimtarisë së dyshimtë” që lidhej me ATM-të e saj dhe se kishte mbyllur përkohësisht makinat.

Sipas NBC, hakeri ishte pjesë e një skeme të përhapur që përfshin New York dhe New Jersey. Hakimi nuk ka pasur ndikim në llogaritë, të dhënat ose fondet e klientëve dh vazhdojnë të jenë të sigurta.

VIDEO