Cool

Në moshën 10 vjeçare ishte 190 kg, tani nuk njihet nga humbja e peshës

05/04/2018 20:56
nga:A. R.

Arya Permana u bë i njohur para dy viteç pasi ishte vetëm 10 vjeç dhe peshonte as më shumë e as më pak por plot 190 kilogram.

Ai tashmë ka marrë një ndër vendimet më të rëndësishme të jetës dhe ka vendosur të dobësohet, ku nga fotot e fundit nuk arrin që ta njohësh, shkruan Albeu.com.

Arya i ka vënë qëllim vetes që të humb edhe 50 kilogram të tjerë, ku momentalisht është 105 kg.