Lajme

Në këto vende të Kosovës ndalet energjia të mërkurën

04/16/2018 23:41
nga:Q F

Kompania për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS) ka njoftuar se të mërkurën do të ketë ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende të Kosovës. KEDS ka sqaruar vendet ku do të ndërpritet rryma, kohën sa nuk do të ketë rrymë dhe arsyet për këto ndërprerje të energjisë më 18 prill:

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bletarija (Kodi: 53057004) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bletaria, Hulaj, Pushimorja e fëmijëve, Kfori-1.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.

2.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Manastiri I Deçanit (Kodi: 53057005) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manastiri i Deçanit.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorit toroidal.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.04.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania ll (Kodi: 51000004) prej orës 12:00 deri në ora 14:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontroll teknik, Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardanija2,Dardanija1,Dardanija7 dhe Dardanija 4.

Arsyeja e ndërprerjes: vendosja e shtyllës.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Frigoriferi (Kodi: 60061005) prej orës 10:30 deri në ora 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Sokoli, Dheu i Bardhe Poligoni, Kufca,Te baja-Bazeni, Te Spitali Mental, Ujësjellësi dhe TS Poredini.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 11:00 deri në ora 11:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i ulët dhe i Epërm, Draganci i vjetër .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV KFORI-it (Kodi: 60061009) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjilani ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Morava e Binçës (Kodi: 60061013) prej orës 13:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e banesave dhe Kfori.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 18.04.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J18 Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 12:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e dëshmorëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i grupeve matëse.

6.

Më 18.04.2018 në NS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresalci (Kodi: 63000010) prej orës 09:30 deri në ora 11:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të kalbura.

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në TS 35/10 kV Drenasi (Kodi: 16021) do të ketë ndërprerje totale: prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenasi, Lagjja e Feroniklit, Çikatovë, Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri , Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci, Pokleku, Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Poklek i ri, Korretica e ulet, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petrol Zabel, Gllobari , Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë ,Gllanasellë dhe Dobrosheci, Shkolla e mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Gllanaselle, Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndarësit 35 kV në TS Bardhi i Madh.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.04.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit 10kV të ri për implementimin e projektit Lot 16_2017 “ LP 20 kV Breznica.

2.

Më 18,19,20,21,22,23,24.04.2018 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Gjon Sereqi (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Gjon Sereçi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet- punime nga firma Elteko.

3.

Më 18,19,20,21,22,23,24.04.2018 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Herticet (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Lagjes Kodra e Trimave te Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet-Punime nga firma Elteko.

4.

Më 18,19,20,21,22,23,24.04.2018 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Kodra e Trimave 6 (Kodi: 130000105036) prej orës 09:00-12;00 dhe prej orës 13:00-17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Kadri Zeka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve të rinj në rrjet- punime nga firma Elteko.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.04.2018 në NS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova lll (Kodi: 81083016) prej orës 12:30 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të betonit.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 19.04.2018 në NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 12:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve matës të rrymës.