Sporti

Më në fund vjen një lajm i mirë për Ballist Morinën, ky është personi që mund ta shpëtojë atë

09/14/2017 12:45
nga:Y.K

Fati i ekstradimit të Ballist Morinës tashmë do të varet nga ministri kroat i Drejtësisë.

Televizioni “Neës 24” ka mësuar se Drazen Boshnjak ka marrë në dorë dosjen e “heroit” të Beogradit dhe është pikërisht ai që do të vendosë nëse Ismail Morina do të ekstradohet ose jo në Serbi.

Shpresat janë të mëdha që Boshnjak të vendosë që Ballisti të mos ekstradohet në shtetin serb si dhe ekziston mundësia e azilit në një shtet tjetër së bashku me familjen për ta shpëtuar atë njëherë e mirë nga “kusuret”.

07/10/2018 13:45

Lirohet Ballist Morina