Showtime

Në duart e kësaj maceje ruse secili do të binte me lezet (Foto)

04/06/2017 17:13
nga:Gazeta Blic

Për shumë kë ajo manekenja më e bukur ka dërguar një mesazh të fuqishëm për shokët e saj, por nuk harroj që në atë rast ti tregoj edhe përmasat e saj.

Viki Odinticva është manekene ruse dhe lepuroshe e Playboy e cila po trullavë tërë boten. Në Instagram ka një ushtri të adhuruesve, të cilë në vazhdimësi i qeras me fotot seksi të saj.

-SHIKONI FOTOT:

I'm here for you ❌ #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Babyyy? #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Kind of.. sometimes../ maybe ||| ? #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

?? Shot by @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Current mood? #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

Morning ? #vikiodintcova #MAVRIN #MAVRINmodels

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on

05/27/2019 00:36

Zgjedhjet evropiane: Këto janë rezultatet e deritashme!