Lajme

Ndotja e ajrit sonte në Prishtinë cilësohet e rrezikshme

12/07/2017 19:00
nga:anonymous1000144531
Problemi i ajrit të ndotur po vazhdon të jetë aktual edhe këtë sezonë dimri në Prishtinë.
Posa ka filluar sezona e dimrit, ajri në Prishtinë ka filluar të ndotet dhe kuotat e ndotjes janë të larta.

Sonte, sipas matësit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë, koeficienti i ndotjes ka arritur në 335.

Ky koeficient cilësohet si shumë i rrezikshëm për shëndetin e banorëve./Lajmi.net/

07/22/2018 15:56

Të këqijat që po i përjetojnë qytetarët nga ndërprerja disa vjeçare e punimeve në rrugë