Cool

Ndani 10 minuta, 10 blloka dhe 4 trarë ta krijoni ulësen perfekte në park

02/15/2018 18:48
nga:Gazeta Blic

Me vetëm pak paisje ju mund të ndërtoni një ulëse mjaft komode për pak minuta.

Thjeshtë siguroni ca blloka dhe trarë, zgjedhni disa jastëk sipas shijes tuaj dhe kështu përfitoni një kënd relaksuses të bërë vetë.

Si fillim siguroheni të vendosni bllokat në një nivel të rrafshët që të mos lëvizin. Pastaj vendosini ata një nga një duke i bashkuar me ngjitës, pastaj bëni matjen për vendosjen e trarëve.

Ne ju sjellim videon e cila e shpjegon të gjithë procesin.

12/13/2018 23:13

Mediat italiane kritikojnë gjyqtarin, Milani u eliminua pa të drejtë