Lajme

Ndalet edhe qarkullimi i trenit Prishtinë-Pejë

03/14/2020 00:03
nga:Gazeta Blic

Pas vendimeve të fundit që janë marrë nga Qeveria e Kosovës, edhe menaxhmenti i hekurudhave të Kosovës, Trainkos ka ardhur me një vendim.

Sipas tyre që nga nesër do të ndalet qarkullimi i trenit në relacionin Prishtinë-Pejë-Prishtinë, vendim ky që do të mbetet në fuqi deri në njoftimin e radhës.

Në këtë njoftim është treguar që treni i cili nesër do të niset nga Peja në drejtim të Prishtinës nuk do të bartë asnjë udhëtarë dhe nuk do të ndalet në asnjë stacion.

Poashtu, Trainkosi njoftoi se nesër niset një tren nga Peja për në Prishtinë, megjithatë nuk do të ndalet në asnjë nga stacionet dhe nuk do të bartë fare udhëtarë.

Këto janë 10 masat që i mori sonte Qeveria për shkak të Koronavirusit

02/06/2020 10:17

Erërat e fuqishme në Pejë, shkaktojnë kaos të madh