Cult

Ndahen çmimet e Dramës Origjinale Shqipe “Katarina Josipi”

10/27/2017 07:15
nga:M H

Sot mbahet ceremonia solemne për dorëzimin e çmimeve të Dramës Origjinale Shqipe “Katarina Josipi” për vitin 2016.

Në kuadër të kësaj ngjarjeje do të dorëzohen tri çmime: Çmimi i parë për Dramë Origjinale Shqipe “Katarina Josipi” do t’i dorëzohet autorit Ag Apolloni për dramën “Hamleti im”, çmimi i dytë për dramën “Bosh me rudha” të autores Ulpiana Maloku dhe çmimi i tretë i dorëzohet Brikena Sopit për dramën “Rropatje”.

Ceremonia zhvillohet në kabinetin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi.

01/11/2018 12:20

E mbani mend grupin ‘Skillz’ Ledri dhe Visari, kjo ishte arsyeja e ndarjes së tyre?