Cool

Mrekullitë e qepës, çfarë ndodhë nëse e vendosni në qorapë?

05/26/2020 12:49
nga:L I

Ideja e përgjithshme e vendosjes së qepëve në çorapet tuaja mund të burojë gjithashtu nga praktika e lashtë medicinale kineze e refleksologjisë së këmbëve.

Nervat në këmbë kanë qenë një pikë qendrore e mjekësisë Lindore për mijëra vjet dhe mendohet se veprojnë si pika hyrëse në organet e brendshme.

Qepët janë të pasura me komponime sulfurike. Sipas recetave popullore, kur vendosen në këmbë, këto komponime depërtojnë në trup. Pastaj, ata vrasin bakteret dhe viruset dhe pastrojnë gjakun.

Vendosja e qepëve përreth dhomës do të heqë qafe ajrin e viruseve, toksinave dhe kimikateve.

Nëse jeni me grip dhe jeni të gatshëm të provoni ndonjë gjë për t’u shëruar, vendosni qepë në çorapët tuaj, nuk ka gjasa t’ju lëndojë. Nuk ka raportime për dëmtime nga kjo praktikë.