Showtime

Motrat Kabashi tundin rrjetin duke provokuar me të pasmet në “Best on earth challenge”

11/08/2019 16:52
nga:L I

Arta dhe Ana Kabashi janë këngëtaret e fundit që kanë sfiduar me ‘Best on earth’.

Pas publikimit të këngës ‘Best on earth’ nga Russ dhe BIA, publiku ka filluar të bëj bujë me sfidën e titullit të kësaj kënge ‘Best on earth challange’, shkruan lajmi.net.

Shumë fytyra të shoubizit kanë sfiduar veten me këtë ‘challenge’ ku bëjnë xhirime nën ritmet e kësaj kënge me lëvizje të ngadalësuara.

Ndërsa të fundit janë Ana dhe Arta Kabashi të cilat paraqiten duke ecur me rritëm të ngadalësuar dhe gjithë fokusi shkon tek të pasmet e tyre.