Cool

Mos kujtoni që fëmijët tuaj flenë natën. Shikoni provën se ç’bëjnë në të vërtetë…(VIDEO)

03/20/2017 16:19
nga:D.I

Binjakët 2 vjeçar nga Tampa në Florida janë kapur nga kamerat e dhomës së gjumit teksa bëjnë “party” kur prindërit e tyre flenë.

Vëllezërit e vegjël Andrew dhe Ryan nuk i zbatojnë rregullat e gjumit.

Ata nisin të luajë me njëri -tjetrin sapo mamaja e tyre ikën dhe i vendos në shtrat. Kjo ishte arsyeja pse ata ishin gjatë gjithë ditës të lodhur, sikur nuk kanë fjetur tërë natën.

Videoja u përhap menjëherë në rrjete sociale dhe vetëm në facebook mori më shumë se 11 milionë klikime.