Cool

Moderatori live në emision ia zbulon komplet gjoksin (Video +18)

10/12/2017 19:31
nga:SH. L

Një moderator në një emision ka bërë një “gabim” të nxehtë gjatë emisionit që po transmetonte.


Ai kishte ftuar një grua të famshme dhe ndërsa ishin duke diskutuar nëse kishte veshur apo jo reçipeta, ai i ul pjesën e sipërme të fustanit duke i zbuluar tërësisht gjoksin…

Kështu moderatori vërtetoi se ajo nuk kishte reçipeta.