Geek

Modelet iPhone për 2018 do të vazhdojnë të përdorin panele LCD

11/28/2017 13:52
nga:D.I

Me modelin iPhone X, Apple implementoi për herë të parë panelet OLED në telefonat e tyre.

Pritet që kjo të krijojë themele të reja dhe të nisë një kapitull të ri për pajisjet e iPhone kur teknologjia e ekranit është në diskutim.

Megjithatë, duket se viti 2018 nuk do të jetë një moment historik. Analistët sugjerojnë se Apple do të vazhdojë të përdorin ekranet LCD në disa nga modelet iPhone në vitin 2018.

Jun Jang nga Rosenblatt Securities pohon se Apple do të përdorë panelet LCD për disa modele të iPhone, me qëllim që të mbajë çmimet e ulëta.

Pritet që edhe iPhone 8S për vitin e ardhshëm do të përdorin LCD. Megjithatë, Jang pret që Apple të sjellë shumë tipare të iPhone X në modelet e iPhone për 2018 dhe teknologjia e ekranit do të jetë ndryshimi kryesor.

09/17/2018 21:15

Apple sapo ka lëshuar versionin iOS12 – e bënë iPhone-in tuaj më të shpejtë se kurrë më parë