Cool

Modele të shkallëve që nuk i keni parë ndonjëherë

02/26/2018 20:34
nga:Gazeta Blic

Dizajnerët e hapësirave të brendshme vazhdimisht vijnë me ide tejet unike dhe interesante, e sidomos për modelet e shkallëve.

Këto janë disa prej modeleve që mund të mos i keni parë asnjëherë.

Një model i cili lidh secilën shkallë me njëra tjetrën përmes një dërrase, apo shkallët e ndara ne dysh për të krijuar ecje zig-zage, shkallët që krijojnë iluzion opti, janë disa prej modeleve të paraqitura në fotografi.

01/20/2019 00:17

Donika Kada me një lajm për shtesat e fëmijëve