Lajme

Ministritë shesin makina të lira, por ja çka iu ndodhë atyre

02/07/2018 20:42
nga:A. R.

Për disa vetura u hap një ankand e vlera atyre iu caktua rreth 300 euro.

Në Agjencinë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar arsyetojnë çmimin, njofton Klan Kosova.

Makinat janë me targa vendore porse gjendja e tyre nuk është e mirë. Por, edhe me këtë çmim, nuk është se mund të shiten lehtë.

03/25/2019 16:07

Ministria financon rrugën A në kryeqytet