Lajme

Ministria e Diasporës të martën do të publikoj rezultatet e regjistrimit të Diasporës

11/25/2019 10:25
nga:B. D

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike do të publikoj rezultatet preliminare të regjistrimit të diasporës nëpër shtete sipas ndarjes territoriale e administrative.

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike do të publikoj rezultatet preliminare të regjistrimit të diasporës nëpër shtete sipas ndarjes territoriale e administrative.

I pranishëm do të jetë edhe zëvendëskryeministri/ministri i Diasporës Dardan Gashi.

Publikimi do të bëhet të martën me 26.11.2019 me fillim nga ora 10:00.

Vendi: Hotel Sirius

09/02/2020 19:42

Hoti: Në shtator konferencë me të gjitha bizneset e diasporës