Sporti

Milani dhe Interi kanë vendosur, San Siro i ri do ndërtohet në San Siro!

10/17/2019 23:22
nga:M K

Milani dhe Interi shkojnë përpara sëbashku, shumë kompaktë dhe me objektivin për të ndërtuar stadiumin e ri në zonën ku ndodhet aktualisht San Siro i vjetër.

Këtë zgjedhje e kanë shpejguar përfaqësuesit e dy klubeve të cilët në pallatin Marino kanë takuar specialistë të ndryshëm të komunës së Milanos të cilët janë thirrur për të vlerësuar projektin.

Dy klubet e kanë bërë tashmë propozimin e tyre dhe alternativa e vetme sipas tyre është të ndërtohet një San Siro i ri në San Siro.

Gjithsesi, mbetet të shihet ditëve të ardhshme nëse do të ketë ndonjë gjë më konkrete sa i përket kësaj çështjeje.

05/22/2020 10:34

Komuna e Milanos me “dritën e gjelbër”, San Siro mund të shembet