Geek

Microsofti Edge vjen për iOS dhe Android

10/06/2017 11:39
nga:F.B

Microsofti ka njoftuar se shfletuesi i njohur i internetit, Edge, pasardhësi i Internet Explorer, së shpejti do të vijë për platformat iOS dhe Android.

Sot kompania ka lëshuar versionin beta të Edget për iOS dhe Android.

Versioni për mobil i kësaj kompanie për platformat tjera është i njëjtë me versionin për kompjuter.

Edge për Android tashmë është në Google Play Store.