Cool

I mësuam këto truke në shkollë, dhe sot janë ende funksionale (Foto)

07/17/2017 07:38
nga:M H

Disa truke të përditshme janë shumë të thjesht dhe të përdorshëm, saqë i rezistojnë kohës duke u përdorur gjeneratë pas gjenerate. Megjithëse, përgjatë viteve këto truke mund të ndodh që harrohen, dhe rikthehen në atë që quhet “këshillat e gjyshes”.
Por në këtë artikull ju do të shikoni dhe kuptoni, se disa gjëra nuk mund t’i harrojmë aq lehtë.

Madje janë aq praktike, sa nuk është e nevojshme për shkencë për t’i kuptuar.

Më poshtë do t’ju sjellim disa truke, dhe jemi të bindur që pasi të keni lexuar këtë artikull, do ju vijnë ndërmend dhe shumë gjëra të tjera që ua kanë mësuar gjyshet.

1. Sa kohë duhet të perëndojë dielli

05/09/2017 10:02

Disa truke sesi valixhja juaj të mbajë dyfishin e rrobave