Mësoni parashikimin e motit për ditën e fundit të muajit Prill

30.04 – Shumë ngrohtë, kryesisht me diell. Herë herë me vranësira kalimtare. 1.05 – Shumë ngrohtë, kryesisht me vransira, ditën edhe intervale me diell. Në mbrëmje mundësi për riga lokale shiu. 2.05 – Mbetet shumë ngrohtë, me vransira, erë dhe diell. 3.05 – Ngrohtë dhe me erë, vransira dhe intervale me diell. Temperaturat minimale do … Continue reading Mësoni parashikimin e motit për ditën e fundit të muajit Prill