Cool

Mërgimtari: Kam ardhur me 15.07 rri deri me 08.08, më mirë këtu se atje

07/07/2019 10:14
nga:N S

Një nga pyetjet që më së shumti bëhen gjatë kohës kur mërgimtarët vijnë janë “Kur keni ardhur” dhe “Sa do të rrini”.

E këto pytje një mërgimtar kreativ ka vendosur t’iu përgjigjet duke i printuar në një bluzë.

“Kma ardh me 15.07. Kam me nejt deri nme 08.08. Ma mire ketu se atje”, ka shkruar mërgimtari.