Fit&Sexy

Mënyrë natyrale për të shpëtuar nga puçrrat

08/13/2017 15:54
nga:N S

Nëse keni një problem me puçrrat në fytyrë, është një mënyrë natyrale për të shpëtuar prej tyre.

Merrni një copëz hudhre, e prisni imët dhe vendoseni drejtpërdrejtë në shpërthimin e puçrrave.

Lejoni të qëndrojë dhjetë minuta pastaj e lani me ujë të nxehtë.

Këtë procedurë përsëriteni pesë herë, brenda 12 orësh puçrra do të zhduket.
Nëse keni infeksion më të madh, përsëriteni procedurën edhe ditën tjetër.