Fit&Sexy

Mënyra e shëndetshme e përgatitjes së kërpudhave

09/12/2017 07:47
nga:N S

Shkencëtarët kanë zbuluar mënyrën më të mirë të përgatitjes së kërpudhave dhe ajo nuk është fërgimi në tigan.

Kërpudhat llogariten si ushqim i shëndetshëm pasi përmbajnë sasi të fibrave dietale, proteina, aminoacide, vitamina – B1, B2, B12, C dhe D.

Ato madje nuk bën as të zihen për arsye se ky proces ndikon negativisht në përmbajtjen e tyre.

Andaj kërpudhat më së miri është që të përgatiten në grill, apo të futen në mikrovalë.