Showtime

Meghan Markle del për herë të parë në publik pas skandalit mbretëror

01/15/2020 16:54
nga:L I

Pasi ajo dhe burri i saj Princi Harry vendosën të tërhiqeshin nga detyrat mbretërore dhe më pas u largua nga burri i saj për të luftuar dhe për të negociuar me familjen mbretërore britanike, Meghan Markle doli për herë të parë në publik.

Dukesha e Sussex-it u vu re në aeroportin detar të Victoria Harbour në portin e Kanadasë me të njëjtin emër ndërsa po ecte duke buzëqeshur drejt një avioni privat me të cilin fluturoi drejt Vancouverit.

Burimet thonë se Megan po vizitonte një strehë për gra në lagjen më të varfër të Kanadasë.

Ndërsa shumë mbështesin vendimin e çiftit të ri për t’u ndarë nga monarkia britanike, të tjerët janë të zëshëm për t’i dënuar ata. Kështu që nën fotot e Daily Mail erdhën komente ironike si: E gjora Meg, thjesht duket e trishtueshme që ajo shkatërroi familjen e burrit të saj.

Ndërsa shumë mbështesin vendimin e çiftit të ri për t’u ndarë nga monarkia britanike, të tjerët janë të zëshëm për t’i dënuar ata. Kështu që nën fotot e Daily Mail erdhën komente ironike si: E gjora Meg, thjesht duket e trishtueshme që ajo shkatërroi familjen e burrit të saj.