Showtime

Meghan dhe Harry: Edhe një dëshmi se jeta mbretërore ka mbetur e kaluar

02/17/2020 17:05
nga:N S

Në janar, punonjësit e zyrave të ish-Dukës mësuan se nuk kishte pozicione të ardhshme për ta, dhe madje 15 prej tyre kishin mbetur pa punë.

Me këtë veprim të fundit, Meghan dhe Harry kanë bërë të qartë se nga njoftimi i tyre i mëhershëm se deri në fund të vitit do të jetonin në Londër, në fakt nuk do të ketë asgjë prej kësaj.

Ndërsa një ose dy ish-punonjës të tjerë ka të ngjarë të transferohen në pozicione të tjera brenda
familjes mbretërore, pjesa tjetër kanë marrë pagesat e fundit, transmeton KP.

“Me vendimin e tyre që të tërhiqen nga pozicionet e tyre në familjen mbretërore, ata nuk kanë më
nevojë për një zyrë në Pallatin Buckingham. Të gjitha detajet janë ende duke u përfunduar, dhe po
bëhen përpjekje për të zhvendosur disa persona në pozicione të tjera brenda familjes mbretërore, për
fat të keq, disa ende do të humbasin punën e tyre”, ka zbuluar një burim i afërt me familjen mbretërore.