Lajme

Mblidhet KQZ-ja, diskuton vendimet e PZAP-së dhe rrjedhën e procesit zgjedhor

11/12/2019 13:27
nga:B. D

Komisioni qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka njoftuar se sot do të mbaj mbledhjen e radhës, shkruan GazetaBlic.

Mbledhja do të mbahet në orën 15:30, në objektin e KQZ-së.

KQZ-ja ka njoftuar edhe për pikat e rendit të ditës.

Ky është rendi i ditës:

Hyrje – znj. Valdete Daka, kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;

Njoftim lidhur me vendimet e Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa dhe rrjedhën e procesit zgjedhor;

Raport nga Këshilli për Çështje Ligjore:

Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës për zëvendësimin e anëtarit të Kuvendit Komunal në Pejë dhe Klinë.

Të ndryshme;

12/08/2019 08:54

KQZ: Brenda 60 ditëve pas certifikimit të rezultateve asgjësohet materiali zgjedhor