Cool

Maturantja me idenë me palidhje që keni parë deri tani

05/25/2019 13:11
nga:L I

Pa dyshim të gjithë duan të duken bukur me stil dhe sa me veçantë në mbrëmjen e maturës, pasi kjo mbetet kujtim i terë jetës.

Është një vajzë që deshi të bënë me interesant shfaqjen për matur edhe një gjë që nuk i ka shkuar në mend ta bej askush.

Besoj se nuk e keni parë asnjëherë një prezantim te tillë.

Maturantja vjen me veturën që bartë arkivole dhe del nga arkivoli.

Maturantja amerikane është pritur nga shoqëruesi i saj, dhe ka vazhduar ecjen normale. Kur është pyetur për arsyen e këtij gjesti ajo ka potencuar se nuk ka ndonjë arsye të veçantë thjesht për t’u dalluar nga të tjerët e ka bërë.