Lajme

MASHT largon pesë administrues të Maturës Shtetërore

05/30/2018 16:17
nga:A. R.

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), ka marrë vendim për largimin e përhershëm të angazhimit në testin e Maturës Shtetërore për pesë administrues të testit, të cilët janë treguar të papërgjegjshëm gjatë kryerjes së punës për të cilën janë angazhuar në testin e Maturës Shtetërore 2018.

Dy administrues janë nga Kamenica dhe tre nga Prishtina.

Të larguarit janë:

Bajram Hashani-Prishtinë

Albulena Raci-Prishtinë

Kimete Maxhuni-Prishtinë

Selami Sherifi-Kamenicë

Agim Saqipi-Kamenicë

11/04/2019 15:50

Studentët e Fakultetit të Edukimit paralajmërojnë protesta para MASHT dhe Rektoratit të UP