Lajme

Masat në Shqipëri kundër koronavirusit: Udhëtarët nga Italia thonë se janë më të forta se në Bari

03/10/2020 09:14
nga:E Sh

Në portin e Durrësit mëngjesin e sotëm mbërritën rreth 629 pasagjerë nga porti i Barit me tragetet Rigel dhe Azzurro.

Udhëtarët thanë së masat në portin e Durrësit janë më të forta se në atë të Barit.

“Në zonat e jugut të Italisë nuk ka panik për koronavirusin”, thanë udhetarët.

Pas kontrolleve u janë marrë pasagjerëve edhe adresat e origjinës dhe numrat e telefonit.

Prej ditës së djeshme, Drejtoria e Përgjithshme Detare ka pezulluar transportin detar të mallrave dhe njerëzve nga Durrësi drejt Italisë së Veriut.

“Ndalohen të gjitha lëvizjet me mjetet e transportit detar nga të gjitha portet drejt Italisë së Veriut; Ndalohen të gjithë lëvizjet me mjetet e transportit detar të pasagjerëve dhe/ose mjeteve në Linjën Durrës-Ankona- Durrës dhe Durrës-Trieste-Durrës”, u tha në njoftim.

Gjithashtu, të gjitha mjetet e transportit detar që kanë destinacion Portet e Hapura të Republikës së Shqipërisë nuk do ju lejohet zbritja e ekuipazhit nga anija në portet përkatëse. /oranews

06/25/2018 15:10

Bari i kositur u ngit më se 50 metra lartë, nga një ‘stuhi djalli’