Masat e reja anti-covid, sot protestohet para Qeverisë

Masat e reja anti-covid të vendosura nga Qeveria e Kosovës, e të cilat në shumë komuna kufizojnë lëvizjen e lirisë nga ora 19:00 e deri në ora 05:00 të mëngjesit, po kundërshtohen nga bizneset dhe qytetarët. Për këtë arsye, “Zëri i Popullit” ka paralajmëruar një protest në shenjë pakënaqësie me masat e fundit të ndërmarra … Continue reading Masat e reja anti-covid, sot protestohet para Qeverisë