Lajme

Marketingu Dixhital apo Tradicional?

04/17/2018 11:15
nga:Gazeta Blic

A e keni ditur se 86% e njerëzve nuk i shikojnë reklamat në televizion dhe madje për të targetuar 1000 shikues duhet paguar 10 herë më shumë sesa dikush që paguan në Marketingun Dixhital.

Shumica e bizneseve vetëm se kanë bërë kalimin e tyre në platformat online, e kjo sepse kanë vënë re se industria e Marketingut Dixhital është ajo me rritjen më të madhe viteve të fundit dhe deri në vitin 2020 të hyrat në këtë industri pritet ta kalojnë shumën prej 300 miliardë dollarë.

Digital Marketing Institute është institucioni kryesor global për trajnime dhe çertifikime në fushën e marketingut dixhital. Me bord këshilldhënës të kurrikulës që përbëhet nga kompanitë lidere në teknologji siç janë Microsoft, Facebook, Google, Twitter, PayPal dhe kompanitë lidere në marketing siç janë Ogilvy, McCan Blue, iProspect dhe Publicis Digital Marketing Institute siguron qe këto programe janë të lidhura ngushtë me industrinë dhe i shërbejnë asaj.

Digital Marketing Institute shumë shpejt do të filloj me grupet e reja për Social Media Marketing. Trajnimi ka gjithsej 10 module, ku secilit modul i kushtohen nga 3 orë.

Regjistrimet veçse kanë filluar dhe oferta prej 389 Euro është për një kohë të limituar. Regjistrohu tani: https://goo.gl/forms/t26LDAjMhtocp0K43

Për më shumë informata, jeni të mirëpritur në zyret që gjinden në objektin e Beni Dona-së në Ulpianë ose kontaktoni përmes: [email protected], faqes në facebook si dhe telefonit: +377 (0) 44 735 987.