Geek

Marka e veturave Ford bën mrekulli për bebet e vogla! (VIDEO)

09/07/2017 08:33
nga:Gazeta Blic

Ta vësh foshnjen në gjumë është një prej punëve më sfiduese për prindërit.

Shumë prej tyre vendosin që në orët e vona ti vendosin bebet në veturë, pasi aty rehatohen më mirë, dhe i zë gjumi menjëherë.

Marka e veturave Ford e ka “nuhatur” këtë dukuri, dhe e ka zhvilluar këtë krevat special, i cili imiton lëvizjet e veturës, dritat dhe vibrimin që bën vetura.

Shtrati i vogël ka edhe zërim si të veturës, dhe kjo pajisje është “garantues” i gjumit të mirë!

06/22/2018 18:28

A është më stabile makina nëse gomat janë më të gjera?