Cult

Mark Deda – Termeti

11/27/2019 10:36
nga:L I

Pse moj Hane ti nuk mi zgjove,
Femijet e mi qe I mori gjumi .
Sa shpejt prehnit Zot mi more,
Toka eger mi perkundi.

Sot derdh lot guri dhe deti,
Gjithe shqiptarve zemra plasè .
N’pabesi , mallku termeti,
Guret mbi femije i ka perplase.

Por Shqipnia s’thote mbarova,
Do t’kalojne dhe ky kjahmet .
Ne Shqipni ka ardhe Kosova ,
Me ndihmu Nanen e vet.

Do kalojne dhe kto termete ,
Do vine ndoshta ndoj stuhi.
Por shqiptaret n’pesë kontinente ,
Me ty jane gjithmone Shqipni.

(Termeti)

Mark Deda
Michigan
26 Nentor 2019