Lajme

Malisheva njëra ndër komunat më të qeta

05/24/2018 12:09
nga:A. R.

Situata e sigurisë në territorin e komunës së Malishevës, është vlerësuar e qetë dhe stabile.

Kjo situatë u vlerësua në bazë të raportimeve nga organet kompetente për siguri, ku sipas raporteve, komuna e Malishevës, hyn në komunat më të qeta dhe më të sigurt në vend.

“Përndryshe, bazuar në raportimet e organeve zyrtare, nga kjo mbledhje, u shpreh shqetësimi për mos realizim të plotë të masave në luftimin dhe parandalimin e etheve hemorragjike krime kongo (EHKK), pasi nga niveli qendror është shënuar vonesë e madhe në realizimin e fushatës së repelimit të kafshëve, e që konsiderohet si masa më efektive në raport me luftimin e EHKK”, thuhet në komuniaktën dërguar nga komuna e Malishevës.