Cool

Makina me të cilën mund të ndërtoni shtëpi brenda dy dite (VIDEO)

02/15/2018 19:59
nga:Gazeta Blic

Ndërtimi i një shtëpie dhe objekteve tjera për australianët është bërë mëse e lehtë. Një kompani australiane ka publikuar video në të cilën shihet teksa një robot bënë ndërtimin.

E ky robot po arrin që të bëjë ndërtimin e një objekti brenda dy dite

Roboti i quajtur Hadrian X, do të revolucionarizojë industrinë e ndërtimit.

Një firmë australiane ka zbuluar se gjiganti ndërtimor Hadrian X që mund të vendosë 1000 tulla në orë, duke i ngjitur ato në vend ashtu siç shkon.

Se si e bënë ndërtimin ky gjigant ndërtimit, shikojeni videon më poshtë:

03/22/2018 08:28

Gjarpri gati 5 metra e kafshon 2-vjeçaren, i shkakton plagë të tmerrshme (Foto/Video)