Cool

Macja e egër më e madhja në botë, gjysmë luan gjysmë tigër

06/11/2019 15:07
nga:N S

Liger, quhet macja e egër e cila është e lindur nga fekondimi i një luani dhe një tigri.

Apollo, që është 5 vjeçar tani, është përzierje e një luani mashkull dhe një tigri femër.

Pamjet e mahnitshme tregojnë se kjo ndoshta është macja e egër më e madhja në botë. Për momentin gjendet në Karolinën Jugore dhe është nën përkujdesje.

Disa madje e krahasojnë atë me specie pre-historike.

Pamje pa koment: