Fit&Sexy

Luftoni ftohjen me një pjatë supë pule

12/05/2017 15:00
nga:anonymous1000144531

Një pjatë me supë pule është terapia më e mirë për gripin në sezonin e dimrit, thuhet sipas studiuesve.

Sipas studimit thuhet se supa e pulës ndihmon mund të lehtësojë simptomat e infeksionet pas përmban anti-inflamatorë.

Hulumtimet e mëtejshme tregojnë se aroma, erëzat dhe nxehtësia nga supa mund tëpastrojnë kongjestionin e shkaktuar nga ftohja e zakonshme.

Kjo supë është e mrekullueshme për të zbutur sekrecionet e rrugëve të frymëmarrjes dhe përmban gjithashtu lëndë ushqyese që ndihmojnë.

mekanizmat imunitarë të veprojnë më mirë./KK/

12/18/2018 12:20

Pa shkarkimit të Jose Mourinho, ky është reagimi epik i Pogba-s!