Fit&Sexy

Luftoni ftohjen e duarve me ushqime pikante

02/14/2018 15:43
nga:L I

Shmangja e problemeve tuaja me duart dhe këmbët e ftohta, mund të jetë e vështirë për këtë dimër, pasi temperaturat arrijnë në nivele të ulëta rekord ndërsa shkaktojnë dhe ngushtimin e enëve të gjakut.

Megjithatë përmirësimi i qarkullimit të këtyre gjymtyrëve mund të jetë po aq i lehtë sa dorashka të veshura, në vend të dorezave, duke provuar ushqime pikante ose duke i dhënë vetes një masazh të shpejtë, transmeton Klan Kosova.

Sipas Dr John Brill nga Aurora Health Care këto këshilla të vogla duke përfshirë qëndrimin larg cigareve dhe zëvendësimin e kafesë me ujë, shërbejnë pozitivisht në rrjedhjen e gjakun tuaj më shpejt.

Sidoqoftë, Dr Brill paralajmëroi se nëse nuk mund të ngrohesh pas ardhjes nga të ftohtit ose të shohësh ndryshimet e ngjyrave në lëkurë, kjo mund të nënkuptojë diçka shumë më serioze.

02/19/2019 15:46

Chiellini: Juve ‘përtej kufijve’ me CR7