Cool

Luftë dramatike ndërmjet krokodilit dhe anakondës 8-metërshe, ja kush triumfon

09/10/2019 07:47
nga:N S

Fotografitë e pabesueshme tregojnë një luftë midis një anakonde 8-metërshe dhe një krokodili në ujërat e ëmbla të një kënete të pyjeve të Amazonës.

Fotografi i jetës së egër, Kevin Dooley, 58 vjeç, ishte duke drekuar në ligatinat tropikale të Pantanalit, Brazil, kur u kthye dhe pa një anakondë të mbërthyer në një kaiman – një nga speciet më të vogla të krokodilit.

Dooley incizoi momentin kur anakonda shtrëngonte zvarranikun tjetër në atë mënyrë që t’ia thente këmbët atij, përpara se krokodili të arrinte ta kafshojë përsëri, transmeton lajmi.net.

Sidoqoftë, anakonda arriti ta triumfojë duelin, duke e mbytur përfundimisht krokodilin.

Ndiqini fotografitë e mëposhtme për t’i parë pamjet ngjethëse.